Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Brug for et lån til ny mobil?

Penge til ny mobil

Har du brug for en ny smart mobil, men har ikke lige de 4-7.000 kroner det kan koste? Det er tilfældet for mange danskere, særligt unge under uddannelse.

Der er heldigvis muligheder og selvom banken ofte siger nej, har du langt bedre muligheder hos lånefirmaerne på nettet. Her kan du nemt blive godkendt til lån i den størrelsesorden.

Du kan nemt søge lån online

Det er blevet rigtig nemt og ligetil at søge lån online, hvor du kan have udfyldt flere ansøgninger i løbet af blot 10 minutter. Du kan så sidde med flere låneaftaler foran dig efter få timer, vurdere dem og udvælge den bedste løsning.

Internettet er helt sikkert den hurtigste vej til flere penge og selvom du skal være OBS på renten, kan det godt være en brugbar mulighed. Specielt hvis du ansøger om de 2-3 udbydere, der kan tilbyde dig første lån gratis op til 4.000 kroner.

Vi kan kun anbefale dig at afsøge mulighederne online, hvis der blot er tale om et likviditetsproblem. Du skal bare være sikker på at du får penge, så du kan betale lånet tilbage.

Få et indblik i mulighederne for at søge lån til ny mobil eller tablet her, hvor ST Lån gør dig klogere og henviser til de førende udbydere på nettet.

 

På afbetaling kan være dyrt

Du tænker muligvis, at du bare kan købe på afbetaling i stedet? Det kan du helt sikkert, men husk på at det ligeledes omfatter renter og gebyrer. Sådan er det næsten altid, med meget få undtagelser.

Faktisk kan køb på afbetaling ende med at være markant dyrere, end de omkostninger du får hos en låneudbyder online. Så vær ikke bange for at undersøge begge muligheder.

Det kan du gøre ved at søge et par steder online og samtidig undersøge afbetalingsrenten hos den givne forhandler. Du må bare ikke blindt tro, at det er 100 % gratis at købe på afbetaling, for det er det sjældent.