Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Greentel anmeldelse

Greentel anmeldelse der gør dig klogere på abonnementsløsningerne og selskabet bag. Læs vores anmeldelse af Greentel for at se, om de skal være din næste mobiludbyder.

Mobilabonnementer og muligheder

  • Fri SMS/MMS: JA
  • Antal data op til: 5 GB
  • 4G hastighed: JA
  • Priser fra 29 kr. pr. måned
  • Gratis oprettelse: JA
  • Mulighed for ingen binding: JA

Greentel er et af de mindre kendte teleselskaber på markedet. De har en lang række forskellige pakker og typer af mobilabonnementer. De tager 0 kr. i opkaldsafgift, ingen binding samt tale inden for teleselskabet for 0 kr. De har opdelt deres mobilabonnementer i 4 forskellige kategorier, som er med til at gøre det ekstremt nemt og overskueligt at finde den foretrukne pakke.

De 4 kategorier er henholdsvis:

  • Alt-i-en-pakken
  • Snak og Betal
  • Talepakker
  • Familie

Indenfor Alt-i-en-pakken findes der 4 forskellige abonnenter. De har priser varierende fra 48- 1 49 kr. om måneden. De har alle fri SMS/MMS og variere i antal taletid, samt mængden af data. Løsningen med 8 timers tale og 5 GB data til 99 kroner vil appellere til de fleste.

Se mere om de mange muligheder ved at klikke på knappen herunder.

Streaming og tilvalg

Der kan fås tilvalg som streamning abonnementer til f.eks. Cmore play og ToonTV. Deres store udvalg i pakker, giver mulighed for at skræddersy en løsning, så det passer præcist til dine behov.

Inden for Snak og Betal kategorien er der en betal for forbrug pakke, hvor du bliver opkrævet for det du bruger. Dette henvender sig til den minimalistiske mobilforbruger. Talepakkerne er et udvalg af 2 pakker med henholdsvis 3 og 50 timer tale.

Familiekategorien er til de større familier, da pakketilbuddet kun gælder familier med minimum 5 personer. Dette er fremragende til en familie med 3 børn eventuelt, da alle numre samt deres forbrug kan administreres fra Greentel’s hjemmeside.

Greentel erfaringer

Markedets Greentel erfaringer er en smule blandede, hvilket en Trustpilot score på 6,0 bekræfter. Den primære utilfredshed er tilknyttet hastigheden, når du er på nettet. Dit-mobilabonnement.dk er enige i, at du nok ikke bør vælge dem hvis mange GB data og hurtigt internet er dit førsteprioritet.

For alle andre der søger billige abonnementer som studerende eller som familieløsning, vil de være et rigtig godt og prisvenligt valg.

Fakta om Greentel

Greentel har en lang række muligheder for tilvalg som man kan lave til alle pakkerne. Du kan endda spare penge ved at have diverse streaming tjenester igennem Greentel.

Du kan få 4G dækning til alle mobilabonnementerne i Alt-I-En og Familie pakkerne. Der er ingen binding ved abonnementet, så du kan derfor opsige det, når du synes.

Greentel bliver drevet af MobileValue ApS som ligeledes driver Waoo, der er eksperter inden for internet og bredbåndsforbindelser.