Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Yousee mobil anmeldelse

Mobilabonnementer og muligheder

  • Fri SMS/MMS: JA
  • Antal data op til: 20 GB
  • 4G hastighed: JA
  • Gratis oprettelse: NEJ
  • Mulighed for ingen binding: JA

Yousee er ikke kendt for deres mobilabonnementer, men derimod for at levere tv-pakker og bredbånd. Dette betyder dog ikke at Yousee ikke kan konkurrere med de andre teleselskaber når det kommer til mobilabonnementer.

Man kan godt se at Yousees primære indtægtskilde ikke ligger på mobilabonnementer. De har 4 forskellige abonnement pakker som de udbyder til forbrugerne. De har dog også et fremragende tiltag, som man ikke ser ved særlig mange teleselskaber. Muligheden for at vælge mængde af data og timers tale.

Sammensæt din egen data/taletid fordeling

I pakkerne ’Mellem’ og ’Basis’, har du nemlig 12 ”enheder” som du kan fordele på enten taletid eller data. Dette giver en unik mulighed for at gøre din pakke præcist som du ønsker, til en overkommelig pris på enten 149 og 99 kroner.

De to andre pakker som Yousee mobil tilbyder, er pakken ’Stor’ og ’Stor+ Europa’. Disse to har fri tale og henholdsvis 12 og 20 gb data til henholdsvis 299 og 199 kr. Prisen virker umiddelbart som en stor sum penge i forhold til andre selskaber, men dette bliver dog opvejet af de mange fordele, som følger med når du køber de lidt dyrere pakker.

Alle pakker er med fri sms/mms og 4G netværk. Derudover kan der fås fordele som f.eks. 5 timers tale til udlandet, Yousee Play Musik, 1stk. datadelingkort, Tale og sms i EU. Jo dyrere din pakke er, jo flere fordele får du også med.

Det er blevet populært med musiktjenester og streamingtjenester tilkoblet abonnementet og det giver god mening at inkludere,hvis du alligevel gør brug af disse.

Se også: Mobilabonnement med musiktjeneste

En af dem der gør rigtig meget på område er Telmore, der tilbyder både HBO, TV2play, Cmore og Euroman. Se mere i vores Telmore anmeldelse.

Få adgang til YouBio på mobil og tablet

Yousee erfaringer

Er Yousee godt?

Yousee er en fremragende udbyder til folk, som der bruger deres telefon til rigtig mange forskellige ting. Deres pakker er forholdsvis store, men hvis du bestiller dem får du også frynsegoder med.

Deres geniale metode hvorpå man selv kan administrere sin pakke og fordele ”enheder” som man selv ønsker, er klart en fordel for. Både dem, som har en tendens til at snakke lidt for længe, eller tjekke Facebook lidt for meget.

Alt i alt er Yousee en rigtig kompetent udbyder, men da deres primære fokus ligger i TV og bredbånd, ville det ikke være vores førstevalg. Her anser vi Telmore og Telia som større “eksperter” inden for mobiltelefoni.