Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

BiBob mobil anmeldelse

BiBob mobil anmeldelse hvor vi ser nærmere på dine muligheder og deler vores erfaringer. Læs vores anmeldelse af BiBob for at få et godt indblik, inden du opretter abonnement.

Mobilabonnementer og muligheder

  • Fri SMS/MMS: JA
  • Antal data op til: 17 GB
  • 4G hastighed: JA
  • Gratis oprettelse: NEJ
  • Mulighed for ingen binding: JA

Bibob er et teleselskab der tilbyder køb/salg af telefoner, mobilt bredbånd og mobilabonnementer som er deres kerneforretning.  De er et erfarent firma, som tilbyder 4 forskellige pakker til deres kunder. Der er i alle pakker 4G netværk, hvis det er understøttet af din smartphone og område. Der er også inkluderet fri SMS/MMS. Der er ingen binding ved BiBob og gratis pakkeskift inden for selskabet.

 

Pakke 1: 99 kroner om måneden

Deres første pakke til 99 kr. om måneden, inkluderer 5 timers tale og 10 GB data. 10GB data er mere end rigeligt til de fleste brugere der kun er på Facebook og YouTube. Prisen er lav og 5 timers tale er også nok for de fleste. Det er en god pakke til billige penge.

Pakke 2: 109 kroner om måneden

Betaler du blot 10 kroner ekstra får du en noget bedre pakke. Den indeholder i stedet 10 timers tale, men stadig samme mængde data. Prisen er 109 kr. om måneden og sikrer at du ikke løber tør for taletid i løbet af måneden. Forskellen på de to pakker ligger også ved minimumsforbruget, den første måned, som ligger på henholdsvis 148 og 158 kr.

Ekstra

Du kan ved at betale lidt ekstra få BiBobs musiktjeneste med, nemlig WIMP, som tilbyder en lang række musiknumre. Dette er en fremragende investering til folk der hører musik på farten.

Hvis du dog ikke er den store bruger af data, men derimod snakker med dine venner, så skal du vælge BiBobs sidste pakke. Her får du fri tale og 5 GB data. Her følger WIMP med og minimumsforbruget ligger på 218 kr. den første måned.

Alle pakkerne har et oprettelsesgebyt på 49 kr. men der vil stadig være penge at spare i det lange løb. Du har altid muligheden for at lave tilkøb som GB data og tjenesten WIMP.

 

Ikke alle kan få være lige heldige!

BiBob erfaringer

BiBob er en af teleselskaberne med den højeste score på anmeldersiden Trustpilot. Almindelige forbrugere kan gå ind og give firmaer karakterer og BiBob har en karakter på 7,6 ud af 10 – med hele 62 % der har givet 5 ud 5 mulige stjerner.

De generelle BiBob erfaringer hos tidligere og eksisterende kunder er gode og klart bedre, end de vurderinger øvrige mobilselskaber. Vi ser dem som et godt valg, hvis du gerne vil have meget for pengene.