Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Business Insider: Apple vil lancere deres egne mobilabonnementer

Ifølge Business Insider arbejder Apple på at tilbyde deres helt egne data- og telepakker til firmaets kunder. Dette er dog kun hvis de kan få de nødvendige aftaler på plads med ejerne af de nuværende mobilnetværk.

Dog har Apple ikke nogen planer om at bygge deres eget netværk, men de ønsker at blive en MVNO (mobile virtual network operator), som er en udbyder der lejer sig ind hos selskaber der ejer mobile netværk.

Test er i gang i USA

Apple er allerede i gang med at teste overstående i USA, ifølge Business Insiders information, og de skulle eftersigende også være i kontakt med nogle netværksejere fra Europa, for at få muligheden for at få deres kommende data- og telepakker hos dem.

Planen er eftersigende, at Apple vil indgå aftaler på begge sider af Atlanten, og gerne med flere netværk på samme tid, som vil give dem mulighed for en bedre dækning. Dette er pga. at ens mobiltelefon som regel forbinder til det netværk, hvor der er den bedste forbindelse. Så de er altså allerede i gang med at planlægge hvordan det hele skal foregå, og sørge for at dækningen kommer til at være rigtig god.

Google har allerede lavet en lignende service i USA, som de kalder Google Fi. Her kan man finde det netværk som har den bedste forbindelse, og efterfølgende kan man koble sig ind på det. Denne service er dog kun tilgængelig til udvalgte ejere af Nexus 6, som er en Google-telefon.

Det bliver spændende at se om og hvornår de måtte lancere deres mobilabonnementer og vi vil i hvert fald følge udviklingen tæt.

Simkortet er allerede på plads

Vi ved dog endnu ikke om det ender ud med at Apple vil lancere disse pakker, da det blot er fra nogle kilder fra teleindustrien, ifølge Business Insider. Derudover er det pt. også en offentlig hemmelighed, at der måske er et Apple netværk på vej.

Dog er tanken om at Apple har eget netværk dog ikke meget langt væk, da de allerede har lanceret deres eget SIM-kort i USA og England. Denne kaldes for Apple SIM, og sidder i iPad Mini 3 og iPad Air 2 ved køb. Med et SIM-kort fra Apple behøver man ikke skifte SIM-kortet ud i sin iPad, når man skal skifte mellem forskellige dataudbydere.

Se også: Billigste abonnementer til din iPad