Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Call Me anmeldelse

Call Me anmeldelse der giver dig et indblik i selskabet og deres løsninger. Bliver klogere på Call Me i vores anmeldelse, inden du beslutter at tegne et abonnement hos dem.

Mobilabonnementer og muligheder

  • Fri SMS/MMS: JA
  • Antal data op til: 20 GB
  • 4G hastighed: JA
  • Gratis oprettelse: JA
  • Mulighed for ingen binding: JA

Call Me er et af de mobilselskaber, som fokusere ekstremt meget på deres abonnementer. Dette kan tydeligt ses i deres mellemstore udvalg af mobilabonnementer. Call Me har hele 8 forskellige pakkeløsninger, som du frit kan vælge imellem.

Deres billigste pakke er en såkaldt forbrugspakke hvor du kun betaler for det du bruger. Den koster 29 kr. om måneden og har udmærkede priser på de forskellige ydelser.

Lidt om deres mobilpakker

Derudover får du allerede i Basic pakken mulighed for at ringe gratis til andre Call Me kunder. Deres anden pakke hedder Little Me og er en af de velkendte børnepakker. Call Me har lavet en ekstra ydelse og gjort at dine børn ikke kan få ekstraregninger for indkøbte spil, udlandstelefoni, ringetoner etc.

Der er 600 mb data, 1 time tale og fri sms. Et udmærket børneabonnement til mobilen og en måde at sikre at dine børn får et godt forhold til telefonen. Prisen er kun 49 kr. pr måned.

De sidste 6 pakker fra Call Me har forskellige mængder data og taletids muligheder. Der er alt lige fra Fri Tale og 10 GB til 3 timers tale og 20 GB. Kort sagt så har de et rimelig bredt udvalg, som dækker de fleste af brugerne. Besøg dem for at se mere om løsningerne.

For dig der bruger meget data – og lidt taletid

I modsætning til mange af de andre firmaer i branchen, som primært holder sig til velbalancerede pakker, så går Call Me efter at tilbyde kunderne rigtig meget data og kun lidt taletid. Et smart trick, da flere og flere benytter nettet på deres mobiler – også til samtaler. Det kender de fleste i form af Skype, Facetime eller Facebook.

 

Call Me erfaringer

Er CallMe mobil godt?

Call Me er et fast og elsket selskab af mange mennesker. På brugeranmeldersiden Trustpilot har selskabet fået en vurdering på 6,9 ud af 10 mulige stjerner. Det er bestemt af ca. 6600 anmeldelser. Dette er en flot karakter for et mobilselskab, idet at de oftest er under megen kritik på disse sider.

Derudover så viser deres mobilpakker, at de godt vil nå nogle bestemte målgrupper, med deres høje antal GB og lave taletid. En retning som flere og flere teleselskaber går i.

Så har du lyst til rigeligt med data, men kun behov for lidt taletid, så vil Call Me’s mobilabonnementer være det perfekte valg for dig.