Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

CBB mobil anmeldelse

CBB mobil anmeldelse hvor du kan blive klogere på selskabet og dine abonnementsmuligheder. Tjek vores anmeldelse af CBB for at se, om de er den rette udbyder for dig.

Mobilabonnementer og muligheder

  • Fri SMS/MMS: JA
  • Antal data op til: 40 GB
  • 4G hastighed: JA
  • Gratis oprettelse: NEJ (1 kr.)
  • Mulighed for ingen binding: JA

CBB mobil har et godt udvalg af abonnementer. Alle deres pakker kommer med fri sms/mms, som man også ser ved en lang række andre selskaber. CBB mobil skiller sig ud på et punkt, nemlig deres tilbud omkring fri Facebook.

Det tilbud er der rigtig mange unge såvel som voksne, der vil værdsætte, da Facebook bliver en større og større del af vores hverdag. Det gør næsten den resterende mængde data unødvendig for mange unge personer. Deres pakker er varierende i taletid, hvor der kun er en pakke med fri tale. De andre pakker har 4 og 10 timers tale.

Alle sammen til overkommelige priser startende fra 69 kroner om måneden.

Gå til udbyderen

 

Mængden af data er på henholdsvis 2, 20, 30 og 40 GB. Den lille mængde data i den ene af pakkerne kan faktisk være fremragende til folk, som bruger mange GB data på fx. på Facebook.

Pakken med 10 timers tale og 30 GB data koster 119 kr. om måneden. Denne pris er overraskende god, og kræver en mindstepris den 1 måned på 110 kr.
Derudover er der på alle abonnementerne et oprettelsesgebyr på 1 kr. Det er til at overkomme, hvis du ønsker at skifte selskab.

CBB mobil tilbyder også en basis pakke hvor det er forbrugsbetalt, med meget overkommelige priser.

Du kan få 4G med CBB mobil, hvis din mobil kan trække det. Dette koster dog en ekstra pris på 20 kr. om måneden. Hvis du bruger alt din data inden at måneden er udløbet, så kan du tilkøbe ekstra data. Dette er med priser til 1 GB for 20 kr. og 5 GB for 50 kroner.

Vores CBB mobil erfaring

Er CBB mobil godt?

CBB mobils månedlige priser er meget lave. Dette er på trods af at 4G netværket koster en smule mere. Den frie Facebook funktion tilbyder en god service, som mange brugere kan spare penge på. Deres lille udvalg af abonnementer kan fremhæves som en svaghed for brugere med særlige behov for streamingstjenester.

Men for den mere almindelige bruger, er de et fremragende alternativ. En Trustpilot score på 8,1 bekræfter af det er én af de mere populære teleselskaber på markedet, med rigtig mange tilfredse kunder.

Sammenlign mobilabonnementer på forsiden