Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

CBB Mobil fødselsdagstilbud

CBB Mobil har et stærkt tilbud – gælder indtil 23. november 2016.

CBB har et fødselsdagstilbud, hvor du får 10 timers tale og 30 GB data for kun 109 kroner/måned. Det er ekstremt billigt og værd at udnytte, hvis du overvejer at skifte mobilabonnement. Førprisen var 119 kr./md. så du får en god besparelse som kunde.

Få Sikker Surf EU inkluderet

Vi kommer snart ind i perioden, hvor danske familier har efterårsferie, som mange vælger at tilbringe i udlandet. Vælger du fødselsdagstilbuddet, får du deres Sikker Surf EU inkluderet, hvor du får 50 MB net for 20 kr., uanset hvor i EU du befinder dig.

De fleste af os ved, hvor dyrt det hurtigt bliver at være online i udlandet. Nu kan du bruge mobilen på internettet for kun 20 kroner. Nu er 50 MB ikke meget, men det giver dig muligheden for at tjekke de vigtigste ting på mobilen.

Er CBB mobil et godt valg?

Er du i tvivl om, hvor vidt CBB mobil er et godt valg, så kan du med fordel tjekke vores anmeldelse. Her har vi anmeldt deres forskellige produkter, serviceniveau og teleselskab samlet set.

Det kan give dig et godt indtryk af, om de er den rigtige udbyder for dig. Men som det fremgår af vores forskellige oversigter, får du rigtig meget for pengene hos CBB. De er ét af de mere prisvenlige udbydere på markedet og vi kan derfor anbefale dem i mange sammenhænge.

På deres hjemmeside kan du se mere om deres forskellige løsninger, hvis fødselsdagstilbuddet med 10 timers tale og 30 GB data ikke er tilstrækkeligt for dig.

Husk at slå til inden det udløber 23. november, hvis du ønsker at benytte af den nedsatte pris!