Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Greentel anmeldelse

Greentel anmeldelse der gør dig klogere på abonnementsløsningerne og selskabet bag. Læs vores anmeldelse af Greentel for at se, om de skal være din næste mobiludbyder.

Mobilabonnementer og muligheder

  • Fri SMS/MMS: JA
  • Antal data op til: 50 GB
  • 4G hastighed: JA
  • Gratis oprettelse: JA
  • Mulighed for ingen binding: JA

Greentel er et af de mindre kendte teleselskaber på markedet. De har en lang række forskellige pakker og typer af mobilabonnementer. De tager 0 kr. i opkaldsafgift, ingen binding samt tale inden for teleselskabet for 0 kr. De har opdelt deres mobilabonnementer i forskellige kategorier, som er med til at gøre det ekstremt nemt og overskueligt at finde den foretrukne pakke.

 

Streaming og tilvalg

Der kan fås tilvalg som streamning abonnementer til f.eks. Cmore play og ToonTV. Deres store udvalg i pakker, giver mulighed for at skræddersy en løsning, så det passer præcist til dine behov.

Familiekategorien er til de større familier, hvor pakketilbuddet gælder familier op til 5 personer. Dette er fremragende til en familie med 3 børn eventuelt, da alle numre samt deres forbrug kan administreres fra Greentel’s hjemmeside.

Greentel erfaringer

Markedets Greentel erfaringer er en smule blandede, hvilket en Trustpilot score på 6,0 bekræfter. Den primære utilfredshed er tilknyttet hastigheden, når du er på nettet. Dit-mobilabonnement.dk er enige i, at du nok ikke bør vælge dem hvis mange GB data og hurtigt internet er dit førsteprioritet.

For alle andre der søger billige abonnementer som studerende eller som familieløsning, vil de være et rigtig godt og prisvenligt valg.

Fakta om Greentel

Greentel har en lang række muligheder for tilvalg som man kan lave til alle pakkerne. Du kan endda spare penge ved at have diverse streaming tjenester igennem Greentel.

Greentel bliver drevet af MobileValue ApS som ligeledes driver Waoo, der er eksperter inden for internet og bredbåndsforbindelser.