Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Mobilabonnement med musik og streaming

Vil du gerne have et mobilabonnement med musik, HBO eller Cmore? Så er du langt fra den eneste, for det bliver mere og mere udbredt i teleselskabernes løsninger. Vi har set nærmere på hvilke abonnementer der indeholder musik og de populære streamingtjenester.

Mobilabonnement med Spotify og HBO

FirmaPrisTaleDataMusik & StreamingBesøg
CBB mobil159 kr.1030 GBTidalBestil
Telmore259 kr.3030 GBHBO, Cmore, TV2playBestil

 

Der er meget forskel på hvilke musiktjenester og streaming der er inkluderet og det brede udvalg gør, at der må være noget for enhver. Telia og Telmore er de klart førende på området.

Spotify er udbredt hos mobilselskaberne

Flere og flere mobilselskaber er begyndt at lave mobilabonnementer hvori der er inkluderet en musik streamingstjeneste. Dette kan være apps som f.eks. WIMP, Yousee Play, Telmore Musik og ikke mindst Spotify. Dette kan ske ved at mobilselskaberne laver en aftale med streamningstjenesten og giver deres abonnement med, til en lidt lavere pris end normalt.

Det er en fremragende salgsteknik, efter at de gamle MP3 afspillere er blevet fusioneret med vores telefoner. Du får som kunde et sæt høretelefoner med til telefonen når du køber den og det giver dig muligheden for at høre musik når du er på farten.

Spotify er blevet ekstremt populært fordi de har stort set alle sange, i modsætning til nogle af de andre musiktjenester som halter lidt efter. Via vores oversigt kan du nemt se hvilke musiktjenester og ekstra ting, der følger med abonnementet.

Især Telmore skiller sig ud på denne front, da de har hele 12 forskellige streamingstjenester inkluderet i deres pakke til 199 og 249 kr. Dette er ikke blot inden for musikken, hvor de selv benytter sig af deres egen tjeneste nemlig Telmore Musik, men muligheder som film på f.eks. HBO eller CMore, eller litteratur med f.eks. Politikken.

De andre teleselskaber nøjes ofte med at udbyde en enkelt streamingstjeneste, mens Telmore er gået hele vejen. Det vil dog fortsat være Spotify, som tager prisen for den mest udbredte tjeneste, ikke blot blandt brugere i Danmark, men også inden for mobilselskaberne.

Du skal dog være opmærksom på at når du streamer musik, så går det ud over dit dataforbrug, medmindre dine Playlist er hentet offline. Undtagelsen er Telmore Musik, hvor det er ganske gratis og ikke påvirker dit dataforbrug.