Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Mobilabonnement til ældre

At finde et mobilabonnement til ældre, kræver at du tager særlige hensyn. Du bør ikke vælge unødigt mange GB data, da de færreste ældre får brug får dem. De vil derimod få stor glæde af mange timers tale.

Når ældre mennesker bruger mobilen er det typisk for at ringe eller sende SMS. Det er med det udgangspunkt at vi har udvalgt de bedste løsninger på markedet. Se dem i oversigten.

Find et abonnement til ældre

UdbyderPris / mdTaletidDataTil udbyder
Oister99 kr.20 timer20Bestil ›
CBB mobil119 kr.10 timer40Bestil ›
Fullrate129 kr.20 timer20Bestil ›
Telmore129 kr.20 timer20Bestil ›
Fullrate159 kr.Fri tale15Bestil ›

Teleselskaberne er blevet så dygtige, at der findes mange nemme abonnementer at vælge imellem. Ofte ordne de alt det praktisk for dig, så det er helt ligetil.

Se alle de billige løsninger til lave priser og masser af taletid. Præcis hvad de fleste ældre mennesker efterspørger.

 

Vælg en simpel løsning der matcher behovet

De fleste ældre personer har det lidt svært med elektronik, da de ikke er opvokset med det, som mange af os er. De værdsætter taletid og sms højere end f.eks. MMS og data. Der kan dog være undtagelser hvor de har ligeså meget styr på det, som deres yngre generationer. I dette tilfælde bør du besøge forsiden for at tjekke markedet bedste mobilabonnement.

Hvis det derimod er SMS og Taletid der er fokus på, så skal man ud og lede efter nogle billige abonnementer hos de forskellige teleselskaber. Det er det forarbejde vi har gjort for dig med vores oversigt. Og til kun 129 kroner om måneden, kan du være i gang hos langt de fleste udbydere.

Call Me har den særlige fordel, at de har indgået et samarbejde med Ældresagen og giver derfor 20% til deres medlemmer de første 6 måneder.
Et andet oplagt abonnement til de ældre brugere, er forbrugspakken, hvor du kun betaler for det du bruger.

Dette er fremragende alternativ til ældre, som bruger deres telefon minimalt. Dette ville sikre en minimal telefonregning, men samtidig give mulighed for at benytte den hvis det bliver nødvendigt.

Vær altid opmærksom på om du binder dig til 6 måneder. Det er meget forskellige fra udbyder til udbyder, hvem der har ingen binding og hvem der binder dig i 6 måneder.