Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Mobilabonnement til familie

Leder du efter et mobilabonnement til din familie? Det er meget forskellige hvilke løsninger udbyderne tilbyder, så vi har udvalgt en række af de bedste.

Det er langt fra alle der har familiepakker, men i vores oversigt kan du se dem der har.

Bedste mobilabonnement til familien

UdbyderPris / md.TaleDataTil udbyder
Oister99 kr.2020 GBBestil ››
Fullrate129 kr.2020 GBBestil ››
Telmore129 kr.2020 GBBestil ››
Fullrate159 kr.Fri15 GBBestil ››
3 Mobil200 kr.Fri30 GBBestil ››

 

Det er værd at bemærke særligt et forhold:

  • Telenor løsningen: Fri Familie hvor prisen bliver lavere, desto flere brugere og alt efter valget af GB.

Gennemtænk jeres behov

Et mobilabonnement til familien, er begyndt at blive et mere og mere populært tiltag blandt mange af de danske teleselskaber. Dette kan forekomme på mange forskellige måder, men blandt andet kan du finde pakkeløsninger, hvor at I betaler for en stor mængde data, og taletid, og så bruger alle familiens medlemmer af samme mængde.

Der findes også abonnementer hvor en udvalgt leder af familien, kan gå ind og se og ændre de andre medlemmers abonnementer. Dette er især godt til børnefamilier, hvor forældrene så kan overvåge børnenes konto, og være sikker på at de ikke køber noget de ikke skal.

Mobilabonnementer til familier er forskellige på andre fronter. Nogle selskaber vælger at lave en ordning med at jo flere i er i familien, jo billigere bliver det for Jer. F.eks. at den første betaler 149 kroner om måneden, den næste 99 kroner osv. Trods ændringen i prisen vil I dog alle have de samme muligheder i abonnementet, som fx kunne ligge på 8 GB data.

Andre selskaber har fra start fastslået at for at bruge fordelene, skal I være minimum 5 personer i familien. De havde nok kunne inddække flere kunder, hvis antallet havde været sat til 4. Du kan finde mange flere informationer omkring de forskellige teleselskabers tilbud til familier, i oversigten der er her på siden.

Grundlægende er det ekstremt vigtigt at du finder ud af hvilke behov I har, både som individer og som samlet familie. Vær opmærksom på hvilke fordele der følger med og om det kan være en faktor i beslutningsprocessen.

Ved Telmore vil I fx. få HBO, TV2 play og Cmore med. Ved Telia er Spotify og HBO Nordic typisk en del af deres løsning.

Se også: Mobilabonnementer med musik og TV