Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Mobilic anmeldelse

Mobilic anmeldelse der gør dig klogere på selskabet og dine muligheder. Læs vores anmeldelse af Mobilic hvis du overvejer at blive kunde eller oprette nyt abonnement.

Mobilabonnementer og muligheder

  • Fri SMS/MMS: JA
  • Antal data op til: 11 GB
  • 4G hastighed: JA
  • Gratis oprettelse: JA
  • 6 måneders binding

Mobilic er en af de mindre udbydere af telefonabonnementer. De tilbyder 5 forskellige abonnementer med forskelligt indhold, men hvor fri SMS/MMS indgår som standard. Præcis som det kendes fra telebranchen generelt.

Mobilic har i deres mindste pakke til 99 kr. 5 GB data, 9 timer og fri tale inden for teleselskabet. Derudover har de et abonnement kaldet Mobilic Mini til 0 kr om måneden, hvor du betaler pr. opkald, sms, mms, og MB data. Dette er en fordel til personen, som bruger telefonen minimalt, eller har en nødtelefon.

De 3 resterende abonnementstyper minder meget om hinanden og det eneste sted hvor forskellen er synlig, er antallet af GB data, der er med i pakken. De har alle tre fri tale, gratis oprettelse, og fri SMS/MMS:

  • Den billigste af de tre er med 1 GB til 129 kr.
  • Den midterste er med 3 GB til 149 kr.
  • Den sidste er med 10 GB og til 179 kr. om måneden.

For den almene dansker er det et ualmindeligt godt tilbud, især hvis du ikke bruger en masse forskellige streamingtjenester. Den gratis oprettelse er en klar fordel som ny kunde og det bør bestemt gør det nemmere at skifte.

Alle mobilabonnementerne, på nær Mobilic Mini, er på deres 3G netværk. Hvis du ønsker at læse mere om de mange løsninger, kan gøre det via knappen herunder.

Værd at vide om Mobilic

Hvis du vælger at skifte til Mobilic, så får du gratis oprettelse, samt den første måned uden afregning. Det giver mulighed for at kunne spare nogle penge med det samme og gøre det mere attraktivt at blive kunde hos dem.

Du kan som Mobilic kunde vælge at tilkøbe 4G hastighed. Dette koster den sølle sum af 20 kr. om måneden, og giver dig ekstra meget fart på din data. Det kræver selvfølgelig at din mobil kan arbejde med et 4G netværk.

Hvis du er en person, der bruger sin mobil minimalt, og derfor har valgt at købe Mobilic Mini som abonnement, så skal du vide at der er et minimumsforbrug på 19 kr. Dette betyder at du som minimum skal bruge for 19 kr. på din mobil. Men det er nu alligevel en billig pris for at have et aktivt abonnement.

Relaterede anmeldelser: