Apples ansatte er ved at teste en ny voicemail service, som fremover vil bruge Siri til at tage dine opkald og tage imod voicemail beskeder. Apple’s iCloud service vil derefter sende dig en sms med voicemail-beskeden, hvilket vil betyde for dig, at du ikke behøver lytte til din voicemail igen. Dette fortæller Business Insider.

En klogere og hurtigere løsning til voicemail

Denne løsning er både utrolig simple og ret klog: folk kan godt lide at efterlade voicemails, da det ofte er hurtigere end at skrive en SMS. Men det er ikke altid man kan lide at modtage dem, da det netop er hurtigere at læse en SMS, end at åbne din voicemail og lytte til personens besked.

Sådan virker det

Når nogen bruger iCloud Voicemail og ikke har mulighed for at tage et opkald, så vil Siri svare i stedet for at lade opkaldet gå videre til en standard telefonsvarer. iCloud Voicemail kan give information om hvor du er, og hvorfor du ikke kan tage telefonen, når bestemte mennesker ringer til dig. Men det sejeste egenskab er, at Siri vil omskrive indkommende voicemails, ligesom hun gør med alle andre ting du siger til den.  Apple sender stemmedata videre til deres servers, hvor Siri vil konvertere ordene der bliver sagt ind til en tekst.

Siri vil dog også blive opgraderet i iOs 9. Det vil blive muligt at søge inde i apps, og forudse hvad du vil gøre. Det er tydeligt at Apple fokuserer på deres virtuelle assistent, og iCloud Voicemail vil blive en ny del af hvad den kan gøre.

Mange af Apples ansatte er i gang med at teste iCloud Voicemail, og det vil eftersigende komme i 2016, hvis det virker troværdigt nok, højst sandsynligt med iOs 10. Så der vil gå lidt tid endnu inden denne nye feature kommer ud til Iphone-brugere, men det lyder som om det er værd at vente på.