Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Telia anmeldelse

Anmeldelse Telia mobil og deres abonnementsløsninger. Få et godt indblik i mulighederne og andres erfaringer, inden du bestiller hos dem.

Mobilabonnementer og muligheder

  • Fri SMS/MMS: JA
  • Antal data op til: 100 GB
  • 4G hastighed: JA
  • Gratis oprettelse: NEJ
  • Mulighed for ingen binding: JA

Telia er en af Danmarks mest kendte teleselskaber, med mange kunder fordelt overalt i Danmark. Deres udvalg af mobilabonnementer afspejler den store kundekreds. Telia tilbyder nemlig hele 9 forskellige abonnementstyper, der alle henvender sig til forskellige brugere.

4Junior – til børn

Alle abonnementerne har 4G netværk, så længe det er understøttet af din smartphone. Deres pakke til børn hedder 4Junior og findes i 2 forskellige abonnementstyper. De koster 49 kr. i måneden og indeholder 300 sms/mms, 300 mb data, og 30 min tale.

Forskellen på de to forskellige pakker, er muligheden for at købe Spotify Premium med for kun 50 kr. ekstra. Det er en pakke primært henvendt til de mindste i familien, som kun har en telefon til nødstilfælde, og hvis køb af Spotify – også en musikafspiller.

4Sure – for alle

Derudover har Telia også 4 forskellige løsninger med navnet 4SURE. 3 af abonnementerne er kaldet ’light’ pakker med forskellige sammensætninger af data og taletid. De har alle sammen fri sms/mms og koster fra 129 for den billigste og 179 kr. for den dyreste.

Den sidste af 4SURE abonnementerne er 4SURE Premium til 199 kr. der også tilbyder 12 måneders Spotify. Du få fri sms/mms og tale, 10 gb data og du frit kan forbruge på deres 4G netværk. De mange valgmuligheder gør, at de har noget for enhver smag og til fornuftige priser.

Telia er et godt valg, for de brugere der ønsker et stabilt og hurtig netværk, der bare virker. Og som gerne vil betale lidt ekstra for det. Besøg dem for at se mere om de forskellige løsninger i sortimentet.

4Sure virker som de primære pakker for forbrugerne, da de har en god mængde data og fri tale samt sms. De 12 måneders Spotify er et klart plus, da det giver rabat på noget som rigtig mange mennesker bruger. Samlet set er prisen ganske fornuftigt for pakken.

Derudover er der pakken 4FUN, med 2gb, 4 timers tale, og fri sms. Dette er til personen, der bruger deres telefon minimalt.

4Everything – til streamere

Den sidste pakke 4Everything har fri tale ikke blot i Danmark, men overalt. Der kommer på Premium udgaven også mobilforsikring med, men til en pris på 399 kr. 4Everything er for dig der elsker streamingtjenester som Spotify, HBO og Telia TV. Det følger med det hele.

Tjek eventuelt oversigten over mobilabonnementer med HBO og Spotify her.

 

Telia erfaringer

Er Telia mobil godt?

Telia mobil er for mange mennesker en af de førende udbydere i Danmark. Deres store udvalg i abonnementer henvender sig til rigtig mange personer. Dette er uanset om du er en minimal bruger af mobilen, eller om du har flere forskellige tjenester tilknyttet dit mobilabonnement.

Der findes også abonnementer som er perfekte til børnene, så deres forbrug kan blive styret. Telia har et bredt sortiment, som helt klart gør at de ligger højt på manges liste. Vi har selv været kunde hos Telia i flere år og aldrig været utilfredse med noget. Derimod er vi blevet mødt af venlige medarbejdere, når der opstod behov for hjælp.

Så vi kan kun anbefale Telia som udbyder. Der skal nok være utilfredse kunder derude, men det er svært at undgå, når man har mange tusinde.