Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Telmore mobil anmeldelse

Anmeldelse af Telmore mobil, deres abonnementsløsninger og andre kunders erfaringer. Bliv klogere på om de er det rette valg for dig.

Mobilabonnementer og muligheder

  • Fri SMS/MMS: JA
  • Antal data op til: 24 GB
  • Taletid: Op til FRI tale
  • 4G hastighed: JA
  • Gratis oprettelse: JA
  • Mulighed for ingen binding: JA

Telmore er et af de mest kendte teleselskaber på det danske marked. De har længe tilbudt telefoner og kommunikations muligheder til private, såvel som firmaer i Danmark.

De har et relativ smalt, men meget varieret og forskelligt udvalg af mobilabonnementer. Det gør at de alligevel formår at ramme mange målgrupper og behov.

Den billige

Deres billigste abonnement er til 129 kroner om måneden og med oprettelse til 0 kroner. Den indeholder 16 timers tale og hele 24 GB data. Dette er ekstremt meget i forhold til prisen og er én af deres mest populære abonnementer.

Mellem

Deres anden dyreste pakke koster 149 kroner i måneden, og indeholder 15 timers tale og 20 GB data. Her får du i modsætning til den billigere pakke, 1 GB data i EU, for dig der rejser meget.

Gå til Telmore

Til snakkehovedet

Så har Telmore lavet en pakke ,som henvender sig til alle de personer, som snakker meget i telefon, men ikke er meget på nettet. Denne pakke koster 139 kroner om måneden og kommer med 4G netværk. Det kommer i en pakke med FRI tale og 10 GB data. Der er også en lang række forskellige tilvalgsmuligheder som udenlandstelefoni etc.

Luksus pakken

Den sidste pakke som Telmore udbyder er inklusiv Telmore Musik og Telmore Play til 249 kroner om måneden. Udover 15 timer tale, 25 GB data, 4G netværk og Telmore musik, så får du også et væld af forskellige streamningsmuligheder med, både inden for litteratur og film.

Det er med funktioner som: HBO, TV2 Play, Cmore, Politikken, Gastro, Eurowoman og mange flere. Denne pakke er til personen, som holder sig opdateret, og bruger sin telefon næsten hele tiden.

Det er en fantastisk løsning til personen, som i forvejen har disse abonnementer hos ovenstående og ønsker at spare penge på dem. Eller til personen som vil have dem til en særlig lav pris.

Du kan selv bestemme prisen på mobilen

Telmore tilbyder en attraktiv mulighed for at du selv kan bestemme forhold mellem mobilpris og abonnement. Se bare her:

Sammenlign og find den bedste mobilløsning

Telmore mobil erfaringer

Vores Telmore erfaringer er positive og særligt deres luksus pakke, kan give dig mange fordele som kunde. Opbygningen med at være et online teleselskab er smart og giver dig en række klare fordele som kunde.

Erfaringerne på sider som Trustpilot er ligeledes meget positive. Her har de fået en score på 7,2 ud af 10. Det er højt i mobilbranchen, hvor mange kunder notorisk bliver sure over dårligt net eller bindingsperioder, de ikke kendte til.

Der er ingen tvivl om at Telmore tilbyder gode løsninger, et stabilt netværk og venlig service. Vi kan kun anbefale dem til dig og de er bestemt en af de førende udbydere i Danmark.

Fakta om Telmore

Telmore er en af de helt store mobilselskaber i Danmark. De har eksisteret siden oktober 2000, hvor de første gang tilbød telefoni til den danske befolkning. De kan prale med at være det første selskab, der kun har eksisteret på nettet.

De har deres udgangspunkt i Taastrup, hvorfra de servicerer tusindvis af kunder hver måned.