Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Yousee mobil anmeldelse

Mobilabonnementer og muligheder

  • Fri SMS/MMS: JA
  • Antal data op til: FRI data
  • 4G hastighed: JA
  • Gratis oprettelse: JA (på nogle abonnementer)

Yousee er ikke kendt for deres mobilabonnementer, men derimod for at levere tv-pakker og bredbånd. Dette betyder dog ikke at Yousee ikke kan konkurrere med de andre teleselskaber når det kommer til mobilabonnementer.

Man kan godt se at Yousees primære indtægtskilde ikke ligger på mobilabonnementer. De har 4 forskellige abonnement pakker som de udbyder til forbrugerne. De har dog også et fremragende tiltag, som man ikke ser ved særlig mange teleselskaber. Muligheden for at vælge mængde af data og timers tale.

Aktuelle abonnementer hos Yousee

Der bliver løbende skiftet ud i de forskellige mobilabonnementer, også hos Yousee, så her får du et kort overblik over hvilke løsninger de kan tilbyde dig som kunde. Alle løsninger er med fri tale og sms:

  • 149 kr. – 5 GB
  • 169 kr. – 8 GB
  • 199 kr. – 15 GB
  • 299 kr. – 40 GB – 2 timers tale i 54 lande – 1 datadeling SIM-kort
  • 399 kr. – Fri data – 10 timers tale i 54 lande

Vi tager forbehold for ændringer.

Alle pakker er med fri sms/mms og 4G netværk. Derudover kan der fås fordele som f.eks. 2-10 timers tale til udlandet, Yousee Play Musik, 1stk. datadelingkort, Tale og sms i EU. Jo dyrere din pakke er, jo flere fordele får du også med.

Det er blevet populært med musiktjenester og streamingtjenester tilkoblet abonnementet og det giver god mening at inkludere,hvis du alligevel gør brug af disse.

Se også: Mobilabonnement med musiktjeneste

En af dem der gør rigtig meget på område er Telmore, der tilbyder både HBO, TV2play, Cmore og Euroman. Se mere i vores Telmore anmeldelse.

Få adgang til YouBio på mobil og tablet

Yousee erfaringer

Er Yousee godt?

Yousee er en fremragende udbyder til folk, som der bruger deres telefon til rigtig mange forskellige ting. Deres pakker er forholdsvis store, men hvis du bestiller dem får du også frynsegoder med.

Deres geniale metode hvorpå man selv kan administrere sin pakke og fordele ”enheder” som man selv ønsker, er klart en fordel for. Både dem, som har en tendens til at snakke lidt for længe, eller tjekke Facebook lidt for meget.

Alt i alt er Yousee en rigtig kompetent udbyder, men da deres primære fokus ligger i TV og bredbånd, ville det ikke være vores førstevalg. Her anser vi Telmore og Telia som større “eksperter” inden for mobiltelefoni.