Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Finansiering af ny iPhone

Du bruger den stort set hver time alle dage om ugen. Menneskets bedste ven er efterhånden blevet mobiltelefonen, som alle render rundt med i lommen. Derfor er det også vigtigt, at den fungerer ordentligt.

Der er nemlig ikke noget mere frustrerende end en telefon, der fryser hvert andet øjeblik. Du kan helt sikkert finde et billigt lån, så du kan få en ny iPhone. Vi ser på dine muligheder.

Forhandlere med rentefri finansiering

Mange forbinder lån med renter og gebyrer, og det afskrækker dem fra at undersøge, om det er noget for dem. Men faktisk behøver det ikke koste mange penge at låne. Der findes nemlig forhandlere, der tilbyder helt gratis finansiering af din nye iPhone.

Det første du skal gøre, når du leder efter en ny iPhone, er at finde ud af, hvor den er billigst. Det kan du hurtigt og nemt finde ud af, ved at bruge hjemmesiden Pricerunner, hvor du kan finde lister over samtlige elektronikforhandleres priser på alle de forskellige iPhones. Derefter skal du finde ud af, om der er rentefri finansiering hos forhandleren. For at hjælpe lidt har vi fundet nogle steder, der tilbyder “gratis” lån.

  • Elgiganten

Elgiganten har faktisk som udgangspunkt ikke rentefri finansiering. Men de kører ofte kampagner, hvor det er muligt at få de eftertragtede gratis lån, så hold øje med deres katalog eller klik ind på deres side på nettet engang imellem.

  • Bilka

Bilka tilbyder et rentefrit lån, som kaldes Ekspres Lån. Du kan enten vælge at betale afdrag over 10 måneder eller 20 måneder, så ud fra din økonomi, kan du vurdere, hvad der passer bedst. Der er dog et opretningsgebyr , så helt gratis er det ikke.

Hvis hverken Bilka eller Elgiganten sælger den iPhone du gerne vil have, til den bedste pris, kan du også finde rentefrie lån andre steder. Online tilbyder flere udbyder dig nemlig gratis lån op til 4.000 kroner som ny kunde. Mere om det i næste afsnit.

Relateret: Lån til ny mobiltelefon

Lån på nettet

Alternativet til forhandleren, er lån på nettet. Her kan du uforpligtende ansøge og modtage tilbud retur. Der bliver kun stillet få krav, hvis du vil låne penge gratis hos udbydere som Vivus, Netcredit eller Kvikautomaten. Vi har listet kravene herunder.

  • Du må ikke have lånt penge hos udbyderen før, da tilbuddet kun gælder førstegangskunder.
  • Du skal kunne betale pengene tilbage inden for 30 dage.
  • Du må ikke være i RKI.
  • Du skal have et Nem-ID for at kunne ansøge.

Du kan læse mere og komme i gang med at låne til en ny iPhone her.