Du bruger den stort set hver time alle dage om ugen. Menneskets bedste ven er efterhånden blevet mobiltelefonen, som alle render rundt med i lommen. Derfor er det også vigtigt, at den fungerer ordentligt.

Der er nemlig ikke noget mere frustrerende end en telefon, der fryser hvert andet øjeblik. Du kan helt sikkert finde et billigt lån, så du kan få en ny iPhone. Vi ser på dine muligheder.

Lån penge til iPhone online

Du har gode muligheder for at låne penge online, hvor du kan ansøge flere steder helt uforpligtende og se hvad udbyderne kan tilbyde dig. Her kan du se en række af dine lånemuligheder:

Ansøgningsprocessen er blevet rigtig enkel og ligetil, hvilket gør du nemt kan få afklaret dine muligheder og godkendelsesraten er generelt højere, end du kender fra banken.

Dertil kan du ansøge både gratis og uforpligtende, hvilket gør du bør udforske dine muligheder flere steder. Særligt for at være sikker på, du finder den billigste løsning.

Forhandlere med finansiering

Mange forbinder lån med renter og gebyrer, og det afskrækker dem fra at undersøge, om det er noget for dem. Men faktisk behøver det ikke koste mange penge at låne. Der findes nemlig også forhandlere, der kan hjælpe dig med rentefri finansiering af din iPhone.

Du skal dog være opmærksom på at den rentefrie finansiering, sagtens kan indebærer omkostninger i form af gebyrer og højere købspris. Blot så du samlet set får fundet den bedste løsning.

Det første du skal gøre, når du leder efter en ny iPhone, er at finde ud af, hvor den er billigst. Det kan du hurtigt og nemt finde ud af, ved at bruge hjemmesiden Pricerunner, hvor du kan finde lister over samtlige elektronikforhandleres priser på alle de forskellige iPhones. Derefter skal du finde ud af, om der er rentefri finansiering hos forhandleren.

  • Elgiganten

Elgiganten har faktisk som udgangspunkt ikke rentefri finansiering. Men de kører ofte kampagner, hvor det er muligt at få de eftertragtede gratis lån, så hold øje med deres katalog eller klik ind på deres side på nettet engang imellem.

  • Bilka

Bilka tilbyder et rentefrit lån, som kaldes Ekspres Lån. Du kan enten vælge at betale afdrag over 10 måneder eller 20 måneder, så ud fra din økonomi, kan du vurdere, hvad der passer bedst. Der er dog et opretningsgebyr, så helt gratis er det som nævnt ikke.

Relateret: Lån til ny mobiltelefon