Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Om os

Dit-mobilabonnement.dk er stedet hvor du kan sammenligne mobilabonnementer, teleselskaber og deres priser. Vi hjælper dig med at finde det billigste og/eller bedste mobilabonnement til dine behov.

Alle har hver deres behov, men via vores oversigter vil du få et indgående kendskab til prisniveauet og mulighederne. Overblikket er nøglen til at finde den bedste løsning på markedet. De mange forskellige mobilselskaber, gør det svært at overskue det hele.

Formålet med vores portal er at informere, guide og fremvise de gode løsninger for forbrugerne, så du får fundet den perfekte løsning – et mobilabonnementet hvor du kun betaler for det du behøver.

CO2 neutral hjemmesideDit-mobilabonnement og miljøvenlighed

Vi går meget op i miljøvenlighed, hvorfor vi har valgt at lade vores hjemmeside CO2-neutralisere. Det sker via forskellige grønne projekter, der er med til at neutralisere det CO2-forbrug som alle hjemmesider kræver.

Vi gør vores bedste for at indtænke miljøvenlighed i alle processer, når vi arbejder på Dit-mobilabonnement.dk.

Disclaimer

På hjemmesiden finder du kun et udvalg af mulighederne på markedet, men ikke samtlige firmaer. Det er derfor ikke en udtømmende liste af udbydere og abonnementsløsninger du finder i vores oversigter. Vi modtager kommission fra firmaerne hver gang du bestiller noget og det er med til at finansiere driften og vedligeholdelsen af hjemmesiden.

Vi vil løbende opdatere og tilrette informationerne så hurtigt som muligt, i takt med at udbyderne ændrer priser, vilkår eller kommer med nye løsninger. Besøg os hver gang du skal skifte eller tjekke dit eksisterende abonnement. Hvem ved hvor mange penge du kan spare på at skifte udbyder?

Information

Dit-mobilabonnement er drevet af Conceptu IVS.

Kontakt: info@dit-mobilabonnement.dk

CVR: 35676651

Velkommen til.