Om os

Dit-mobilabonnement.dk er stedet hvor du kan sammenligne mobilabonnementer, teleselskaber og deres priser. Vi hjælper dig med at finde det billigste og bedste mobilabonnement til dine behov.

Alle har hver deres behov, men via vores oversigter vil du få et indgående kendskab til prisniveauet og mulighederne. Overblikket er nøglen til at finde den bedste løsning på markedet. De mange forskellige mobilselskaber, gør det svært at overskue det hele.

Sådan fungerer vores portal

Formålet med vores portal er at informere, guide og fremvise de gode løsninger for forbrugerne, så du får fundet den perfekte løsning – et mobilabonnementet hvor du kun betaler, for det du behøver.

Vi er en kommerciel portal og sammenligningstjeneste, der fungerer ved at vi modtager kommission fra de teleudbydere vi henviser til. Det er sådan vi kan holde tjenesten kørende, og løbende forbedre den. På den led samarbejder vi med de teleselskaber du finder på hjemmesiden. Du må derfor ikke forvente at vores oversigter indeholder samtlige mobilløsninger og muligheder.

Vi vil løbende opdatere og tilrette informationerne så hurtigt som muligt, i takt med at udbyderne ændrer priser, vilkår eller kommer med nye løsninger. Besøg os hver gang du skal skifte eller tjekke dit eksisterende abonnement. Hvem ved hvor mange penge du kan spare på at skifte udbyder?

Dit-mobilabonnement og miljøvenlighed

Vi går meget op i miljøvenlighed og gør vores bedste for at indtænke miljøvenlighed i alle processer, når vi arbejder på Dit-mobilabonnement.dk og i det daglige. Det kan være digitale løsninger, der begrænser forbruget af papir, eller at støtte klimaet, ved at tage cyklen på arbejde.

Vi gør en aktiv indsats for at begrænse spild af mad, plastik og lignende ting, for at passe på miljøet. Af samme årsag har vi valgt at støtte forskellige initiativer, der sætter fokus på området.

Plastik nej takStøt klimaet

Kontaktinformation

Dit-mobilabonnement er drevet af Conceptu ApS.

Emil Holms Kanal 14, 2300 København

Kontakt: info@dit-mobilabonnement.dk

CVR: 35676651