Mobilabonnement til studerende

Som studerende har man oftest ikke et særlig stort økonomisk råderum, og derfor giver det naturligvis mening at forsøge at spare penge, hvor man kan. Dette gælder bl.a. når du skal vælge mobilabonnement som studerende, og her hjælper vi dig med at finde den bedste og billigste løsning.

Find et billigt abonnement som studerende

Et mobilabonnement til studerende kan være lidt en udfordring, da man som studerende typisk ønsker lave udgifter, men samtidig tilhører den gruppe, der nok anvender deres mobil allermest og har højeste krav til deres abonnement. Derfor gælder det virkelig om at undersøge markedet godt, så man får mest mulig for pengene.

Herover har du en liste over nogle af de mange mobilabonnementer til studerende. Udvalget er stort, og derfor ville det også være tidskrævende at gennemgå dem alle på egen hånd. Men med denne oversigt kan du hurtigt danne dig et overblik og udvælge dem, der er relevante for dig.

Sammenlign og få mest for pengene

Det er vigtigt at bruge lidt tid på forarbejdet, når du skal vælge mobilabonnement som studerende. Især fordi der er så mange muligheder, og der kan være mange penge at spare på at undersøge markedet på forhånd. Det anbefales derfor, at du undersøger og sammenligner dine muligheder, inden du vælger. Det kan du gøre nemt og hurtigt på følgende måde:

  1. Brug oversigten over til at få overblik over markedet
  2. Udvælg nogle relevante muligheder, som passer til dig (fx kan du sortere abonnementer fra med en for høj pris, eller hvis de ikke inkluderer det, du har behov for)
  3. Læs nærmere om disse mobilpakker for at tjekke de inkluderede ting (tale, data, sms, streamingtjenester), prisen, bindingsperiode og meget mere.
  4. Vælg det mobilabonnement, der er bedst og billigst for lige netop dig.

På den måde kan du få et mobilabonnement til studerende, der er både godt og billigt, og du kan komme til at spare mange penge hvert år.

Er der teleudbydere med studierabat?

Studerende ser ofte efter måder at spare penge og få rabatter på, og her er studierabatter selvfølgelig en helt oplagt mulighed. Der findes faktisk flere teleselskaber, der tilbyder særlige abonnementer for studerende med studierabat, og her kan være gode besparelser at hente. Derfor er det naturligvis helt oplagt at tage med i overvejelserne.

Derudover kan der være andre måder at spare penge på. For eksempel kan du nogle gange udnytte familierabatter hos diverse teleselskaber ved at vælge samme udbyder som dine forældre og/eller søskende. Og så bør du altid overveje, hvor meget du i virkeligheden har behov for.

Er det virkelig nødvendigt med de ekstra streamingtjenester eller den fri data? Eller kan du måske undvære det for at spare 50-75 kr hver måned? Det kan være klogt at begrænse sig en smule, så man ikke ender med en alt for dyr mobilpakke som studerende.