Husker du at holde øje med nye tilbud på mobilabonnementer? Hvis ikke, så bør du bestemt overveje det. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare, og det behøver ikke tage særlig lang tid at holde sig opdateret.

Aktuelle tilbud på mobilabonnementer

Her på siden vil vi gerne gøre det nemt for dig at finde et billigt mobilabonnement, der passer til dine behov. Og én af måderne at gøre dette på er altså at holde øje med tilbud på mobilabonnementer.

*Bemærk at tilbud og kampagnerne kan være udløbet.

Teleselskaberne kører nemlig nogle gange med kampagner og gode tilbud, hvor der kan være mange penge at spare. Men i stedet for at du selv skal bruge flere timer på at søge rundt hos de forskellige teleselskaber, så har vi samlet de aktuelle tilbud lige her til dig.

Med denne liste kan du altid holde dig opdateret på, hvilke tilbud, der er gældende. Så kan du i løbet af blot 5-10 minutter finde frem til, om der er kommet et godt tilbud på mobilabonnement, som er relevant for dig. Det kan som sagt spare dig for en del penge, og samtidig kan det måske sørge for, at du får en bedre løsning, end du har i dag.

Vi anbefaler et halvårligt abonnementstjek

Mange vælger et mobilabonnement, som passer til deres behov, og så beholder de egentlig det i de næste 4-5 år indtil mobiltelefonen skal udskiftes igen. Det skyldes nok, at mange ikke er klar over, at der hele tiden kommer nye tilbud, og at man ikke orker at bruge lang tid på det.

Men nu ved du altså, at der kan være mange penge at spare på at tjekke tilbud på mobilabonnementer, og at du kan gøre det på kun 5-10 minutter. Så er der ingen undskyldning længere.

Som udgangspunkt anbefaler vi, at man tjekker sit abonnement ca. 2 gange om året. Med et halvårligt tjek kan du holde dig opdateret på, om der er kommet nye gode tilbud på markedet, og samtidig er det en god anledning til at overveje, om du egentlig er tilfreds med din mobilpakke, som den er nu.

Det kan fx. være, at du har fundet ud af, at du kan nøjes med 5 GB data i stedet for fri data. Eller måske ønsker du et mobilabonnement med streamingtjeneste inkluderet? Ved at bruge 10 minutter hvert halve år kan du både spare penge og få et bedre og billigere mobilabonnement, som passer til dig.

Du kan ofte forhandle med teleudbyderen

Det er ikke altid nødvendigt at skifte teleselskab, når du finder et nyt og godt tilbud. Hvis tilbuddet er hos en anden udbyder, så kan du nemlig forsøge at kontakte dit nuværende teleselskab og høre, om de vil matche tilbuddet.

Ofte vil du finde ud af, at de er til at forhandle med, og at du kan opnå nogle bedre vilkår til en bedre pris. Det kan også være, at du kan forhandle prisen, hvis hele familien vil vælge samme udbyder, eller hvis du fx køber en ny telefon gennem teleselskabet. Det skader hvert fald aldrig at tage en snak med din udbyder, inden du beslutter dig.