Mobilabonnement med musik og streaming

Musik- og streamingtjenester er nærmest hvermandseje efterhånden, og mange anvender dagligt disse tjenester. Har man adgang til streaming på sin telefon, så giver det ekstra frihed og fleksibilitet i hverdagen.

Derfor kan det være smart for mange at vælge et mobilabonnement med musik og streaming inkluderet i prisen. Se dine muligheder nedenfor.

Mobilabonnementer med Spotify, HBO, Cmore etc.

Du kan se en liste over mobilabonnementer med musik og streaming som en del af pakken, så du kan se hvilke muligheder, du egentlig har.

Der findes et væld af forskellige streamingtjenester i dag, hvoraf de fleste omhandler musik eller film og serier. Og mange anvender dagligt disse tjenester dagligt ved f.eks. at høre musik på telefonen under træning, eller ved at se film og serier på telefonen på de lange togturer. Af denne grund er flere mobilselskaber nu begyndt at tilbyde musik- og streamingtjenester som en del af deres abonnementer.

Få ekstra underholdning ud af abonnementet

Et mobilabonnement med musik og streaming er optimalt til dig, der hører musik, ser film eller serier når du er på farten. Det kan være på jobbet, under transport, ved træning eller noget helt andet.

Med et mobilabonnement med streamingtjenester har du altid underholdning lige ved hånden, og det kan faktisk spare dig for en masse penge frem for at betale for tjenesterne separat. Så skal du alligevel have streaming- og musiktjenester, så er det værd at undersøge, om du kan få dem som en del af dit mobilabonnement for en nem og billig løsning.

Tjenester der kan være inkluderet

Ikke to mobilabonnementer er ens, og der vil derfor også være forskel på, hvilke tjenester, der er inkluderet. Her har du nogle af de hyppigste. I listen over kan du få overblik og undersøge, hvilke tjenester der er inkluderet i hvilke abonnementer.

Spotify: musiktjenesten giver dig nem adgang til et utrolig bredt udvalg af forskellig musik. Den populære tjeneste sørger for musik til enhver anledning, og med et abonnement slipper du for reklamer og får en række andre smarte funktioner.

HBO: HBO (og den skandinaviske variant HBO Nordic) tilbyder et stort udvalg af forskellige film og serier for både børn og voksne. Oplagt til dig, der elsker action- og dramaserier, eller hvis børnene altid skal have underholdning på bagsædet.

Viaplay: på Viaplay kan du få adgang til forskellige ting afhængig af abonnementets type. Det gælder bl.a. film og serier, reality TV og TV-kanaler, sportsbegivenheder mv. Her er noget til alle aldersgrupper.

Cmore: lader dig streame film og serier på alle dine enheder, og her kan du samtidig tilvælge muligheden for at kunne se TV-kanaler, så du ikke går glip af noget som helst.

Tjenester der ikke er en del af mobilabonnementerne

Det er værd at bemærke, at én populær streamingtjeneste ikke vil være en del af mobilabonnementet. Det gælder den meget udbredte streamingtjeneste Netflix, som ellers anvendes af mange. Derfor er der ingen grund til at gå på jagt efter et mobilabonnement med Netflix.

Til gengæld findes der altså en masse gode alternativer (eller supplementer) til Netflix, som du kan få gennem dit mobilabonnement. Gå på opdagelse hos de forskellige udbydere ved at bruge oversigten længere oppe, så du kan finde det bedste mobilabonnement for dig og dine ønsker.