Mobilabonnement til erhverv

Har du egen virksomhed og skal have mobilabonnement til dig selv eller dine ansatte? Du kan nemt sammenligne mobilabonnementer til erhverv herunder og finde den løsning der passer præcis til virksomhedens behov.

Find mobilabonnement til dit firma

Er du på udkig efter et nyt mobilabonnement til erhverv? Så kan du med fordel bruge oversigten til at danne dig et nemt og overskueligt overblik over dine muligheder. Læs mere om hvert enkelt abonnement eller udvælg et par relevante løsninger, som du vil overveje.

Så er du bedst mulig forberedt, når du skal vælge dit nye mobilabonnement til dit firma. Ved at sammenligne tilbuddene kan du få et abonnement, der passer lige nøjagtig til din og virksomhedens behov, og ikke mindst kan du ende med at spare rigtig mange penge hver måned.

Hvorfor vælge mobilabonnement til virksomhed?

Mange vælger i dag at have et mobilabonnement til erhverv i deres eget firma. Det er der mange gode grunde til, uanset om der er tale om en stor eller lille virksomhed. Nogle af de væsentlige fordele er bl.a.:

  1. Abonnement som er specifikt designet til erhvervsforbrug – dvs. at du ikke skal betale ekstra for funktioner, du ikke anvender. Abonnementerne er ofte mere begrænsede end privatløsninger, hvilket giver god mening, når de kun anvendes i erhvervsøjemed.
  2. Fordelagtige priser og væsentlig lavere omkostninger end privatabonnementer. Dette skyldes bl.a. den førnævnte pointe med, at abonnementerne ofte inkluderer færre ting, men også at det er muligt at lave særlige pristilbud til erhverv.
  3. Stærke aftaler om forbrug i udlandet, hvilket er optimalt for dig, der rejser meget med din virksomhed.
  4. Godt og enkelt overblik over alle virksomhedens mobilabonnementer på ét og samme sted, så den ansvarlige let kan få overblik over virksomhedens samlede forbrug og øvrige forhold omkring firmaets mobilabonnementer.

Hvilke erhvervs abonnementer findes der?

Som du kan se i oversigten ovenfor, så findes der masser af forskellige mobilabonnementer til virksomheder. Faktisk tilbyder langt de fleste større selskaber en løsning, ligesom en lang række mindre udbydere er begyndt at melde sig på markedet. Den store konkurrence betyder for dig, at du kan få nogle virkelig fordelagtige priser på nogle stærke mobilabonnementer.

Der findes mange forskellige typer af erhvervsabonnementer, som kan inkludere alt fra fri roaming i udlandet og ubegrænset data til fri SMS og tale i alle lande. Der findes også mere afgrænsede mobilpakker med lave grænser for tale og data, men som til gengæld fås til en utrolig lav pris. Disse er optimale for små virksomheder, som har et begrænset brug af erhvervstelefonen.

Brug oversigten længere oppe til at se de forskellige muligheder for mobilpakker til erhverv, og find den løsning, der passer bedst for virksomhedens specifikke ønsker og behov.