Telmore indgår et samarbejde med Netflix om at inkludere streamingtjenesten i deres mobilabonnementer. Det er helt sikkert noget der har været efterspurgt af mange danskere og de tusindvis af Netflix-brugere i Danmark.

Den primære fordel ved et Telmore mobilabonnement med Netflix, er at du kan spare penge ved at samle mobil og streaming i ét abonnement. Vi ser mere på mulighederne.

Få mobilabonnement med Netflix

Som noget helt nyt på mobilmarkedet, er Telmore først med en mobilløsning der inkluderer den populære streamingtjeneste Netflix. Her har du adgang fra alle enheder, to personer kan se på samme tid og overgangen er helt ligetil for eksisterende Netflix-brugere.

Her kan du se de tre mobilabonnementer med Netflix inkluderet:

 

Hvor meget kan jeg spare?

Der er en del at spare ved at skifte og samle det hele hos Telmore. Ovenstående mobilpakker står pt. til 129 kr. om måneden. Skal du have et tilsvarende mobilabonnement med fri tale og mindst 50 GB data, vil det typisk koste i omegnen af 160 kr. pr. måned. Så alene på mobildelen, får du en rigtig skarp pris.

Dertil kommer Netflix abonnementet, der findes til tre forskellige priser:

  • Basis: 79 kr. pr. md.
  • Standard: 99 kr. pr. md.
  • Premium: 129 kr. pr. md.

Hvis vi tager udgangspunkt i at du har Standard pakken og laver lidt hurtig hovedregning, vil du have mulighed for at spare omkring 130 kr. om måneden.

Det er klart at den potentielle besparelse kan være større, hvis du har et dyrere mobilabonnement i øjeblikket.

Samtidig er det værd at nævne fordelen ved, at du har begge abonnementer samlet hos én udbyder. Det vil alt andet lige give dig et større overblik.

Hvad sker der med min nuværende Netflix konto?

Ønsker du at fastholde din nuværende Netflix konto og historik, skal du blot lade vær med at opsige det, da Telmore går ind og overtager betalingen.

Alt du skal gøre er at skifte til Telmore, eller ændre dit mobilabonnement, så klarer de resten for dig. Det er nemt og helt enkelt.

Om Netflix

Netflix er en af de største streamingtjenester i verden, med over 158 millioner brugere fordelt på omkring 200 lande. De har en lang forhistorie, der går tilbage til 1997, hvor de startede med at udleje DVD’er. Lidt med samme koncept som Blockbuster. De gik over til at satse på streaming langt før deres konkurrenter og opbyggede derfor et solidt forspring, der siden er blevet sat under pres. Først af HBO og siden af Disney+, der begge er to stærke alternativer.

Netflix har igennem en længere periode satset stort på egenproduceret indhold; serier, film og dokumentarer. Særligt for at imødekomme den øgede konkurrence på streamingmarkedet og for at kunne tilbyde deres brugere helt unikt indhold.

Er samarbejdet et modtræk til streamingtjenesten Disney+ ?

Det nye samarbejde med Telmore er meget interessant, særligt i lyset af den nye streamingtjeneste Disney+, der ventes at blive en stor konkurrent for Netflix og som aktuelt lanceres i flere og flere lande.

Vi mener derfor ikke timingen ved dette samarbejde er helt tilfældig og fordelene ved at tilbyde forbrugerne disse pakker med musik og streaming, er en effektiv måde til at fastholde brugerne. Spotify er det bedste eksempel på en musikløsning, der er blevet en del af rigtig mange mobilabonnementer. Det kan være Netflix håber at gøre dem kunsten efter. Det vil tiden vise.