Mobilabonnement med fri data

Bruger du telefonen til sociale medier, online streaming eller lignende, så giver det rigtig god mening at vælge et mobilabonnement med fri data. Her kan du få overblik over, hvilke muligheder der findes for dette, og hvilket abonnement du bør vælge til dine behov.

Se mobilabonnementer med fri data

Når vi skal bruge vores mobiltelefon online kan vi enten bruge en wifi-forbindelse eller mobildata. Wifi er typisk kun tilgængeligt visse steder – eksempelvis i vores eget hjem, i visse butikker og på restauranter.

Mobildata er derimod tilgængeligt alle steder, hvor der er et mobilsignal. Det vil sige, at mobildata sørger for, at du kan bruge din telefon online uanset hvor du befinder dig. Det kan være på gaden, i toget, på arbejdspladsen eller noget helt andet.

De fleste af os anvender vores mobil online mange gange i løbet af dagen. Det gør du for eksempel, når du  skal tjekke sociale medier, have adgang til din e-mail, anvende navigation, eller streame din favoritserie.

Derfor er det utrolig praktisk at vælge et mobilabonnement med fri data, hvor du altid har mulighed for at anvende din mobiltelefon online. Så er du ikke begrænset til områder med wifi, og du behøver ikke bekymre dig om ekstra omkostninger ved at anvende din mobil til normalt brug.

Ovenfor ser du en liste med diverse selskaber, der tilbyder mobilabonnementer med fri data. På den måde kan du nemt få overblik over udvalget og finde det helt rette abonnement for dig og dine behov. Sammenlign dem på kryds og tværs ved at se på pris, vilkår, datamængde mv.

Du kan frit bruge mobil data i EU

De fleste udbydere tilbyder i dag data i både Danmark og i resten af EU. Det vil sige, at du frit kan bruge til mobil som du plejer, uanset om du befinder dig hjemme i Danmark, eller om du står i en af de mange andre EU-lande.

Det giver ekstra frihed, og du undgår at få dyre mobilregninger fordi du har anvendt din mobildata i udlandet. Et mobilabonnement med fri data i hele EU passer enormt godt til vores rejseglade samfund i dag, og sørger for at dit abonnement er meget mere fleksibelt.

Ønsker du både fri tale og data?

Nogle anvender også deres mobiltelefon meget til det, den egentlig primært er designet til – nemlig opkald. Ringer du meget fra din mobil (både i Danmark og i resten af EU), så bør du overveje et mobilabonnement med fri tale. Her kan du ringe så meget du vil uden ekstra omkostninger.

Mange selskaber tilbyder abonnementer, der kombinerer fri data og fri tale, så du bare kan bruge løs af alle telefonens funktioner uden at skulle betale ekstra. Dette giver naturligvis mest mening for dig, der ofte ringer og bruger telefonens dataforbindelse.

Se listen ovenfor for at få overblik over markedet, så du kan finde de mobilabonnementer, der passer til dig og den måde, du anvender din telefon på.