Mobilabonnement til iPhone

Hvis du leder efter et godt og billigt abonnement til din iPhone, så læs med her. Vi hjælper dig med at finde det bedste til dig og dine behov.

Find abonnement til iPhone 7, 8 eller X

iPhone er en af de mest solgte mobiltelefoner, og gennem flere år har de været utrolig populære i både Danmark og udlandet. Det skyldes utvivlsomt deres brugervenlighed, gennemtænkte styresystem og ikke mindst deres lækre design. Men en iPhone uden abonnement er selvfølgelig ikke meget værd, så det gælder om at finde et mobilabonnement til iPhone, der passer til dig og dit forbrug.

Markedet for teleselskaber og mobilabonnementer er stort og kan virke uoverskueligt. Derfor har vi hjulpet dig et skridt på vejen og gjort det nemmere og hurtigere for dig at få overblik over dine muligheder. Vi har nemlig samlet en oversigt over de forskellige abonnementer til iPhone, så du nemt og hurtigt kan se de forskellige alternativer.

Vær opmærksom på, at der kan være særlige tilbud og kampagner i forbindelse med købet af telefonen. Så skal du ud at købe en ny iPhone, så se efter, hvilke særlige muligheder der er for at oprette et mobilabonnement på samme tid. Der kan muligvis være store fordele og besparelser at hente.

Har min mobil indflydelse på hvad jeg bør vælge?

Når vi specifikt taler om mobilabonnement til iPhone, så er det fordi, der kan være små forskelle i, hvilket abonnement du bør vælge til hvilken telefon. Som udgangspunkt er der ikke forskel mellem de anbefalede abonnementer, når vi taler om smartphones generelt.

Så denne liste kan altså også anvendes, hvis du har en Samsung, Huawei eller en helt anden smartphone. Til gengæld vil forbruget typisk adskille sig, hvis du anvender en almindelig mobiltelefon. Her er det bl.a. ikke relevant med streamingtjenester, ligesom dataforbruget også vil være betydeligt lavere. Derfor kan typen af mobiltelefon altså godt påvirke det abonnement, du bør vælge.

Primært er det dog dit forbrug og dine behov, der afgør, hvilken mobilpakke der er bedst til dig. Når du skal vælge mobilabonnement til iPhone, bør du derfor se på følgende ting:

  • Hvor meget data bruger du? Er det nødvendigt med fri data, eller kan du nøjes med fx 5 eller 10 GB? Det er ofte billigere at vælge et abonnement med begrænset data, men til gengæld er det både dyrt og irriterende, hvis du ender med at skulle bruge mere end det inkluderede.
  • Hvor meget taler du i telefon? Skal du have fri tale, eller er det fint med et afgrænset antal timer?
  • Anvender du streamingtjenester som Spotify, Viaplay eller lignende? Mange mobilabonnementer tilbyder streamingtjenester som en del af pakken, og her kan være mange penge at spare, hvis du alligevel anvender disse tjenester til daglig.

Derudover skal du selvfølgelig se prisen. Hvor meget har du egentlig råd til at betale for dit abonnement? Er der nogle af tingene, der er ”nice to have” og ikke ”need to have”, så kan du måske skære dem fra og dermed have en lavere månedlig udgift til dit mobilabonnement til iPhone.