Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Mobilabonnement til iPhone 7, 8 og X

Når du skal finde et mobilabonnement til din iPhone 7, 8 og X er det afgørende du får undersøgt markedet grundigt. Kun derved kan du være sikker på at vælge den rigtige løsning. Det er formålet med vores hjemmeside. Vi gør det nemt at sammenligne abonnementer, så du hurtigt kan finde et billigt mobilabonnement til din iPhone.

Top 5: Mobilabonnementer til iPhone

UdbyderPris / md.TaleDataTil udbyder
Oister99 kr.20 timer20 GBBesøg ›
CBB mobil119 kr.1040 GBBesøg ›
Fullrate129 kr.20 timer20 GBBesøg ›
Telmore129 kr.20 timer20 GBBesøg ›
CBB mobil129 kr.40 timer40 GBBesøg ›

 

Få overblik og udvælg den rette abonnementstype

Der er ikke nogle bestemte abonnementer til de forskellige iPhones. Selvom du har en iPhone fra Apple, uanset om det er 7’eren 8’eren eller 7’eren, så kan du vælge det mobilabonnement du har lyst til. Det skal du gøre ud fra behovet til taletid, data og musikønsker. Det gør ingen forskel om abonnementet er til en iPhone 7, iPhone X eller en helt tredje version.

Det kan være en fordel at købe sin iPhone via sit mobilselskab, da det kan give en muligheden for at købe den på afbetaling. Hvis dette er tilfældet så vil du oftest binde dig for en periode på 6 eller 12 måneder. Omvendt vil dine samlede omkostninger blive langt lavere.

Hvis du allerede har en iPhone og du skal ud at vælge mobilabonnement, så vil vi anbefale en pakke med en stor mængde data. iPhone benytter nemlig internettet til brugen af de mange apps du har installeret. Så dit samlede dataforbrug løber hurtigt op.

Både brugen af dem og dine downloads kræver data. Det samme er tilfældet hvis du kan lide at surfe eller se videoer på mobilen.

Internettets udvikling er dog med til at gøre flere og flere hverdagsting virtuelle, og kommunikation er helt klart et af stederne. Skype, Messenger og Facetime er bare tre eksempler på dette. Så hvis du vil spare på mængde data eller hvis du er løbet tør, kan de være et godt alternativ.

Gå til vores oversigt på forsiden, for at finde en passende udbyder og løsning til dine behov.

Tjek også: Abonnementer til din iPad

Opdateret 29. april 2019