Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Mobilabonnement til børn

Søger du det rette mobilabonnement til børn? Det kan være svært at overskue mulighederne, men vi har gjort forarbejdet for dig.

Vi har udvalgt mange af markedets billige abonnementer, men hvor børnene stadig har frirum til at tale og gå på nettet.

Oversigt: Billige abonnementer til børn

Tjek vores oversigt med de mest aktuelle og billige abonnementer til børn. Du kan se mere om hver enkel hos udbyderne, men her kan du sammenligne priser og vilkår i pakkerne.

UdbyderPris / md.TaleDataSe mere
Oister99 kr.2020 GBBestil ›
CBB mobil129 kr.4040 GBBestil ›
Fullrate129 kr.2020 GBBestil ›
3 Mobil130kr.FRI7 GBBestil ›
Fullrate159 kr.FRI15 GBBestil ›

 

Hvad er det bedste mobilabonnement til børn?

Børn er en helt speciel kundegruppe når det kommer til mobilabonnementer. Selvom de stadig er børn, så skal de have muligheden for at benytte en mobiltelefon og det er betryggende altid at kunne ringe til dem. Det er bevist at børn lærer hurtigere at stave når de har en mobiltelefon, og bruger den til at SMS med.

De kan selvfølgelig ikke kan håndtere ansvaret for at skulle betale telefonregningen og det er netop derfor vi har udvalgt de mindre løsninger på markedet. Så barnet lærer at der trods alt er en grænse.

Der er flere og flere teleselskaber, som er begyndt at lave mobilabonnementer, specielt designet til børn. Disse kan indeholde funktioner som; en form for forældrekontrol, hvor forældrene enten har chance for at holde øje med ungernes forbrug via nettet, eller hvor der simpelthen er spærret for eventuelle ekstra regninger som udenlandstelefoni eller indkøbte spil.Disse funktioner er med til at give tryghed for forældrene.

Mange af disse er bare kun inklusiv 1 times tale og MB data (ikke GB som normalt). For de helt små børn kan det godt være en løsning, men det bliver hurtigt for lidt.

Priserne på abonnementer til børn svinger alt efter hvor meget dit barn skal have med, fra 49 kroner og til 129 kroner om måneden. Her har du mulighed for helt op til 9 timers tale og 12 GB data.

Inden du tildeler barnet dets første mobilabonnement bør du desuden tage en snak om brugen af de mange muligheder. Det er vigtigt de tidligt lærer, hvad der er rigtig og forkert. Det har du ansvaret for som forælder.

Familieløsningen

Som alternativ kan du overveje diverse familiepakker på markedet. Flere udbydere har løsninger for hele familien, hvor dine børn kan blive tilknyttet uden besvær.

Her vil du reelt have ét abonnement som du betaler for, men hvor der kan oprettes flere brugere til dette. Hos Telia vil de 100 GB fx. kunne deles mellem 3-4 familiemedlemmer.