Er du usikker på, om du har et for dyrt mobilabonnement, og hvilke andre muligheder der er? Der er rigtig mange forskellige teleselskaber, som alle har en masse forskellige slags abonnementer til mobilen. Det kan derfor være svært at finde rundt og i bund og grund handler det om, at slå dit forbrugsmønster fast inden du køber.

Her på Dit-mobilabonnement kan du blive klogere på valg af mobilabonnementer.

Betal ikke for mere end du behøver

Der er mange der betaler for 5 timers tale, men måske kun taler max 2-2½ time om måneden. Derfor er det vigtigt at kende sine behov, og dermed købe et abonnement der passer dertil. Hvis du sender rigtig mange sms’er, så kan det være en idé med fri SMS, hvilket er noget som alle udbydere tilbyder i et eller andet sammenhæng. Det samme med fri tale, hvis du f.eks. taler med end gennemsnittet.

Nogle selskaber tilbyder også fri tale til 2-3 personer, som du selv vælger, og som er dem du ringer mest til. Og hvor meget data har du brug for? Er du konstant på nettet for at tjekke mails, Facebook eller andet? Så kan det være en idé at finde et abonnement, hvor du får mest data for pengene.

Kend dit behov – kontakt din udbyder

En god idé kan være at kontakte din nuværende udbyder, for at høre præcis hvor meget data, tale og SMS du har brugt de sidste par måneder. Det giver et godt overblik og bevidsthed over dit nuværende forbrug. Du behøver ikke betale for mere end du behøver, så sørg for at fastlægge dine behov inden du køber et mobilabonnement.

Sammenlign dig til den bedste pris

Det kan være noget af en jungle at finde rundt i mobilabonnementer, alle de forskellige udbydere, og hvad du får ud af dine penge. Derfor kan det være en god idé at sammenligne de forskellige udbydere med hinanden, inden du vælger. Det er gratis og du kan dermed skabe et bedre overblik over hvad hver af de forskellige udbydere tilbyder.

Du kan nemt sammenligne priser, løsninger og de mange udbydere her på hjemmesiden.