Har du brug for en ny smart mobil, men uden at have de 4-7.000 kroner det kan koste? Det er tilfældet for mange danskere, særligt unge under uddannelse.

Der er heldigvis muligheder og selvom banken ofte siger nej, har du langt bedre muligheder hos lånefirmaerne på nettet. Her kan du nemmere blive godkendt til lån i den størrelsesorden.

Søg lån til mobiltelefon online

Det er blevet rigtig enkelt og ligetil at søge lån online, hvor du kan ansøge helt uforpligtende og have udfyldt flere ansøgninger på kort tid. Se dine muligheder og søg helt uforpligtende nedenfor:

Vi kan kun anbefale dig at afsøge mulighederne online, hvis der blot er tale om et likviditetsproblem. Du skal bare være sikker på at du får penge, så du kan betale lånet tilbage.

Internettet er helt sikkert den hurtigste vej til flere penge og selvom du skal være OBS på renten, kan det godt være en brugbar mulighed.

Når du har ansøgt vil du på timer og dage modtage tilbud retur, hvor du frit kan tjekke renten og ÅOP-niveauer, inden du vælger om du vil takke JA eller NEJ til dem. Det er helt op til dig selv, hvad du vælger.

Af samme grund kan du med fordel indhente flere tilbud, så du øger dine chancer for at finde den billigste løsning. Det behøver ikke tage mere end 10-15 minutter at udfylde et par ansøgninger, så det er bestemt besværet og tiden værd.

På afbetaling kan være dyrt

Du tænker muligvis, at du bare kan købe på afbetaling i stedet? Det kan du helt sikkert, men husk på at det ligeledes omfatter renter og gebyrer. Sådan er det næsten altid, med meget få undtagelser.

Faktisk kan køb på afbetaling ende med at være markant dyrere, end de omkostninger du får hos en låneudbyder online. Så vær ikke bange for at undersøge begge muligheder.

Det kan du gøre ved at søge et par steder online og samtidig undersøge afbetalingsrenten hos den givne forhandler. Du må bare ikke blindt tro, at det er 100 % gratis at købe på afbetaling, for det er det sjældent.

Hvis det er du ønsker at gå med den allerbilligste løsning, kræver det at du spare pengene op, men ellers er ovenstående alternativer en mulighed.