Rigtig mange vil gerne have en lavere mobilregning og det kan nemt lade sig gøre. Man skal dog se sig for godt, så man ikke ender med at få fat i et unædvendigt dyrt abonnement, i forhold til de behov man måtte have. Det kan ikke nytte at betale for 5 timers tale hver måned, hvis du f.eks. max snakker 2 timer pr. måned.

Selv om du har fundet dig et billigt mobilabonnement, så er der stadig nogle ting du kan sørge for, for at nedsætte dit forbrug og spare lidt penge. Dem vil vi i dag komme ind på her på Dit Mobilabonnement.

Gode råd til en billigere regning

Overvej dit musik. Hvis du har en smartphone, så er der mange forskellige muligheder når det kommer til musik. Du skal dog tænke over dit musikforbrug, da det hurtigt kan løbe op i et højt beløb. Hvis du f.eks. hører musik på Youtube eller en anden app, så koster det en del data. Dette gælder også for film, og er noget af det som virkelig kan få dataforbruget til at stige markant. Så tænk dig om en ekstra gang, inden du benytter dig af disse tjenester.

Dataforbrug på rejser. Mange ved godt at de skal passe på med at bruge din mobil i udlandet, og især når det kommer til dataforbruget. Mange hoteller tilbyder fri Wifi, så hvis du ikke kan undvære at tjekke din mobil hele tiden, så find et hotel der har trådsløst internet. På den måde sparer du dig selv for en kæmpe mobilregning, når du kommer hjem fra din ferie.

Køb af apps. Der findes efterhånden tusindvis af forskellige apps, og mange er gratis. Dog er der også en del der koster penge, og det kan være du synes de har en ektra sej funktion eller lignende, som du godt kunne tænke dig. Dette kan godt gå hen og blive dyrt i længden, også selv om de kun koster 10-20 kroner pr. app. Hvis bare du køber to apps om ugen til 20 kroner, så vil du komme op på 160 kroner ekstra på din regning om måneden. Dette skal du naturligvis lægge oveni den pris du i forvejen betaler for dit mobilabonnement, og regningen kan derfor hurtigt komme til at løbe løbsk.

Betaler du for meget for dit abonnement? Har du et mobilabonnement til en rimelig pris eller betaler du for meget for noget du ikke bruger? Det kan være du blot skal ændre et par få vaner, for at få din mobilregning til at være lavere end den i forvejen er. Dette kan f.eks. være køb af apps eller overforbrug af data på din ferie. Hvis det er sådan at du rent faktisk har et for dyrt abonnement, så kan det være en god idé at skifte udbyder eller til en anden løsning hos din nuværende udbyder.

Nyt abonnement. Nogle gange kan det betale sig at skifte udbyder, da mange udbydere tilbyder det samme mobilabonnement, men til forskellige priser. Derfor kan det være godt at holde øjnene åbne for nye abonnementer, så du sikrer dig den bedste pris. Her er en del penge at spare, så tag gerne et kig på hvilke udgifter du har på nuværende tidspunkt og skift så over til en der tilbyder det samme til mindre penge.

Kig på dit abonnement. Meget få danskere kigger på deres forbrug, og sørger for at vælge et abonnement som svarer til deres behov. Hvis du f.eks. ved du bruger rigtig meget data, men har et mobilabonnement med mindre end det du bruger om måneden, så kan det blive en dyr fornøjelse. Sørg for at find et abonnement som opfylder det forbrug og de behov du har.