Sammenlign mobilabonnementer og find det billigste abonnement

Telia giver større frihed til bland-selv-tjenester i abonnementerne

Telia er ved at ændre deres model for alle deres abonnementer, og det vil give dig større frihed til at vælge tillægstjenester som Spotity, som en del af dit abonnement, og dermed glæde med endnu større frihed.

Ved denne model kan man tilpasse det enkelte abonement, så det passer præcist til det behov man måtte have. Telia har de seneste år skilt dig ud, ved at tilbyde mange populære og store services, som Telia Tv, HBO og Spotify, og nu giver de endnu engang kunderne endnu større frihed til at vælge selv. Her kan man kombinere deres forskellige services i sit abonnement.

Tjek også vores oversigt over abonnementer med musik og TV her.

Christoph Nørgaard, som er privatkundedirektør for Telia siger, at det for dem handler om at give kunderne maximal frihed. De vil ikke fastlægge ting for kunderne på forhånd, da kunderne godt er klar over hvad de ønsker, og så er det Telias opgave, at have tjenester af kvalitet klar til en god pris. Derudover er han overbevidst om, at den nye ændring er med til at skabe større værdi for kunderne.

De forskellige tillægstjenester

Alt afhængig af hvilket abonnement du køber, så har du nogle forskellige antal af services, som du kan vælge mellem. F.eks. er det største abonnement 4EVERYTHING Premium, og her skal man vælge 3 tjenester blandt de 5 som eksisterer. Hvis du tager et mindre, som f.eks. Light-udgaven af overstående, så kan du vælge 2 tillægstjenester.

De forskellige tilllægstjenester:

  • HBO Nordic
  • Telia TV
  • Storytel
  • Spotify Premium
  • Roam Like Home Europa Tale + Data

En vigtigt ting at være opmærksom på er dog, at disse tjenester kun er gratis i de første 12 måneder i de større pakker, og herefter vil prisen gå over til det normale. Hvis du vælger det billige 4SURE Light til 149 kroner, så vil Spotify f.eks. kun være inkluderet i 6 måneder.